Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 1200 промо точки
Купи и спечели 20 промо точки!
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Metanabol (Methandienone) – 50 табл. х 10 мг.

30.00лв. 19.90лв.

Metanabol / Метан на NAS Pharma е най-популярният орален Анаболен Стероид и единственият препарат създаден изцяло с презумцията за повишаване на спортните постижения. Metanabol / Метан на NAS Pharma съдържа активното вещество Метандиенон, като употребата му води до драстично повишаване на мускулната маса и силата.

 

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Metanabol / Метан на NAS Pharma е най-популярният орален Анаболен Стероид и единственият препарат създаден изцяло с презумцията за повишаване на спортните постижения. Metanabol / Метан на NAS Pharma съдържа активното вещество Метандиенон, като употребата му води до драстично повишаване на мускулната маса и силата.

Metanabol / Метан на NAS Pharma е синтезиран в САЩ за първи път пред 60-те години, като хормонът представлява дериват на дехидротестостерона и притежава изключително мощен анаболен и андрогенен ефект. Приемът на Metanabol / Метан на NAS Pharma води до значително повишаване на масата и силата за много кратък период от време. Ако използвате Metanabol / Метан на NAS Pharma в първия си цикъл с Анаболни Стероиди, може да се очаква покачване на масата с до 25 кг. за период от 4 седмици.

Metanabol / Метан на NAS Pharma е препарат, който основно се използва в цикли за покачване на маса, като употребата му винаги е в началото на цикъла, с цел бързо постигане на резултати, преди останалите препарати да са започнали да действат.

Metanabol / Метан на NAS Pharma ароматизира, като това носи със себе си риск от появата на странични ефекти, свързани с повишени нива на естрогена. Това може да се окаже проблематично за хората, които са склонни към повишена ароматизация, особено ако Metanabol / Метан на NAS Pharma се комбинира с Тестостерон. За да се избегне този риск е препоръчително към цикъла винаги да бъде включен ароматазен инхибитор, като Летробол и Анастрозол.

Metanabol / Метан на NAS Pharma носи със себе си и риск от появата на андрогенни странични ефекти, като сред тях са акне, косопад при предразположените, засилено окосмяване и удебеляване на гласа. При жените, употребата на Metanabol / Метан на NAS Pharma е противопоказна и би довела до появата на вирилизация дори в ниски дози.

За постигане на оптимални резултати, Metanabol / Метан на NAS Pharma се дозира в порядъка на 20-50 мг./дневно, като е препоръчително е дозата да бъде разделена на 2-3 приема. За постигане на оптимални резултати е препоръчително, Metanabol / Метан на NAS Pharma да се комбинира с Тестостерон и Дека-Дураболин.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Metanabol (Methandienone) – 50 табл. х 10 мг.“