Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 6900 промо точки
Купи и спечели 115 промо точки!
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Mastager (Drostanolone Propionate) – 10 мл. х 100 мг.

150.00лв. 114.90лв.

Дростанолонум Пропионат  при инжектиране осигурява пиковото увеличение на базовия стероид, като дава ефект до един ден след инжекцията. Drostanolonum действа по подобие на тестостерона, въпреки, че е по-безопасен, защото не се метаболизира от ароматозата или 5а-редуктозата в естрогенни съставки, като естрадиол или DHT.

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Общо описание:

Дростанолонум Пропионат  при инжектиране осигурява пиковото увеличение на базовия стероид, като дава ефект до един ден след инжекцията. Drostanolonum действа по подобие на тестостерона, въпреки, че е по-безопасен, защото не се метаболизира от ароматозата или 5а-редуктозата в естрогенни съставки, като естрадиол или DHT. Също така притежава по-добър баланс към анаболизма отколкото към андрогенизма Също така означава, че не причинява повишеното задържане на вода, свързано с високо андрогенните стероидни съставки, като метандростенолон. Веднъж усвоен от организма, има ефекта да увеличава усвояването на азот от мускулите, което води до увеличаване на скоростта на синтез на протеин. Също така има и вторичен ефект, да стимулира апетита, намалявайки количеството мазнини складирани в тялото, и забавя катаболизма.. Дростанолонум Пропионата веднъж влязъл в кръвта ви има полу-живот от около 2-3 дни.

Как действа и как да употребяваме:

Мъже: Дростанолонума се използва за увеличаване на мускулната маса, твърдостта и силата, без да се задържа вода в организма и естрогенна активност, както и засилване на метаболизма, подсилващо горенето на мазнини.

Жени: Drostanolonum може да се използва вторично при жени с напреднал неоперативен метастазирал рак на гърдат.

Странични ефекти:

Дростанолонум не се препоръчва на мъже със карциноми на гърдата или с известни или подозирани карциноми на простатата или чернодробни / бъбречни болести. Както и на хора с хиперчувствителост към препарата или неговите производни.

Дростанолонум чрез ефектите си върху метаболизма стимулира нервните, менталните и физическите дейности на използващия го. За това трябва да се използа внимателно ако имате сърдечно съдови и бъбречни болести, особено при по-възрастни мъже. Продължителния прием или предозиране, може да причини проблеми с тестикуларната функция. В резултат от това, може да се появи олигоспермия, и намаляване на нивата на еякулация. Жените трябва да бъдат наблюдавани за признаци на вирилизация (задълбочаване на гласа, хирзутизъм, акне, клиторомегалия и нередовна менструация). Решението може да бъде направено от страна на пациента и на лекаря, че в някаква степене вирилизацията може да бъде толерирана по време на лечение за рак на гърдата. Понеже андрогените могат да променят концентрацията на холестерол в серума, трябва да се използва с повишено внимание при прилагане на тези лекарства при пациенти с анамнеза за миокарден инфаркт или коронарни заболявания.

Могат да се появят и анафилактоидни реакции, но са рядко срещан ефект. Докладвани са и реакции на свръхчувствителност, включително обрив и дерматит. При пациенти с диабет, може да намали кръвната глюкоз и  инсулиновите изисквания.

Дозировка:

Drostanolonum propionate се приема с интрамускулна инжекция. Не трябва да се приема венозно. Инжекциите трябва да се бият дълбоко в глутеалния мускул.

Мъже: 200-400 мг на седмица, 2-3 пъти седмично.

Жени: за лечение на рак на гърдата 200-300 мг на седмица, 2-3 пъти седмично. За подобряване на физиката и спортните резултати 50-75 мг на седмица, 2-3 пъти седмично.

При нас ще намерите 100% оригиналните продукти на Thaiger Labs, които работят безусловно и Ви гарантират чистота на суровините и точност в това, което приемате. Всеки един от тях е с код за проверка на автентичността, който можете да проверите на официалния сайт на фирмата: www.thaigerlabs.com

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Mastager (Drostanolone Propionate) – 10 мл. х 100 мг.“