Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 16.10.2020 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:

Lumigan 0.03% (Bimatoprost) – 3 мл.

109.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 6600 промо точки
Купи и спечели 110 промо точки!

Биматопрост, продаван под търговското наименование Lumigan, е лекарство, използвано за лечение на високо налягане вътре в окото, включително глаукома. Конкретно се използва при глаукома с отворен ъгъл, когато други агенти не са достатъчни. Може да се използва и за увеличаване на размера на миглите.

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Биматопрост, продаван под търговското наименование Lumigan, е лекарство, използвано за лечение на високо налягане вътре в окото, включително глаукома. Конкретно се използва при глаукома с отворен ъгъл, когато други агенти не са достатъчни. Може да се използва и за увеличаване на размера на миглите. Глаукомата често може да доведе до болка при натиск в окото ви, а след това може в крайна сметка да навреди на зрението. Това лекарство може да ви помогне да запазите зрението си, като намалите налягането в окото и спрете болката в очите. Lumigan може да се използва и за подобряване на пълнотата, дължината и цвета на миглите при хора със състояние, наречено хипотрихоза, липса на растеж на миглите.

Странични ефекти на Lumigan 0.03% (Bimatoprost)

Важно е да знаете, че Лумиган може да причини постепенна промяна в цвета на очите или клепачите и миглите. Тези промени в цвета, обикновено увеличаване на кафявия пигмент, настъпват бавно и може да не ги забележите в продължение на месеци или години. Промените в цвета могат да бъдат постоянни дори след приключване на лечението ви и могат да се появят само в лекуваното око. Това може да доведе до козметична разлика в цвета на очите или миглите от едното към другото.

Всяко лекарство има странични ефекти, дали то малко или много, обаче рядко те могат да се появят на яве наистина. От производителите на лекарства се изисква да изброят всички известни странични ефекти на техните продукти. Обикновено пациентите могат да намерят пълния списък на нежеланите реакции с лекарствата си.

Някои често срещани странични ефекти на Лумиган включват сърбеш в окото, зачервяване на бялата част от очите ви или клепачите, излишно сълзене, усещане за напрежение в окото, повишена чувствителност към светлина.

Това не е пълен списък на страничните ефекти и могат да се появят други. Обадете се на вашия лекар за медицински съвет относно допълнителни нежелани реакции.

ВАЖНО! Не използвайте LUMIGAN, докато носите контактни лещи. Това лекарство може да съдържа консервант, който може да се абсорбира от меки контактни лещи. Изчакайте поне 15 минути след използването на капките, преди да поставите контактните си лещи.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Lumigan 0.03% (Bimatoprost) – 3 мл.“