Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Държава на произход:
Промоция!

Letrobol (Letrozole) – 50 табл. х 2,5 мг.

55.00лв. 49.90лв.

Летрозол принадлежи към група лекарства наречени ароматазни инхибитори. Това е хормонално (или „ендокринно“) лечение на рак на млечната жлеза. Силен антиестроген.

Изчисти
Код: Няма Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Какво представлява Летрозол 2,5 mg и за какво се използва?
Летрозол принадлежи към група лекарства наречени ароматазни инхибитори. Това е хормонално (или „ендокринно“) лечение на рак на млечната жлеза. Растежът на рака на млечната жлеза често се стимулира от естрогените, които са женските полови хормони.
Летрозол понижава нивото на естрогените чрез блокиране на ензима (ароматаза), участващ в продукцията на естрогените. Като последица от неговото действие туморните клетки забавят или спират своя растеж и/или разпространение в други части на тялото.
Летрозол се използва за предпазване от повторна поява на рак на млечната жлеза. Той може да се прилага като първо лечение след хирургическа операция на млечната жлеза или след петгодишно лечение с тамоксифен.
Летрозол се използва и за предотвратяване на разпространението на рака на млечната жлеза към другите части на тялото при пациенти с напреднало заболяване.

Преди да започнете да приемате Летрозол 2,5 mg
Не приемайте Летрозол 2,5 mg:

Ако сте алергични (свръхчувствителни) към летрозол или към някои от останалите съставки на Летрозол 2,5 mg (виж точка 6, Какво съдържа Летрозол 2,5 mg);
Ако все още имате менструални цикли, т.е. ако още не сте навлезли в менопауза;
Ако сте бременна;
Ако кърмите.

Обърнете специално внимание при употребата на Летрозол 2,5 mg:

Ако имате нарушение или страдате от заболяване, което засяга Вашите бъбреци или черен дроб;
Ако сте имала остеопороза или счупвания на костите. Летрозол може да предизвика изтъняване или загуба на вашите кости (остеопороза) поради понижението на естрогените във Вашия организъм. Поради това вашият доктор може да реши да измери Вашата костна плътност преди, по време и след лечението. Вашият лекар може да Ви предпише лекарство за предпазване или лечение на загубата на костна тъкан.

Допълнителна информация

Единична бройка или промо пакети:

1 опаковка – 50 таблетки, 3 опаковки – 150 таблетки, 5 опаковки – 250 таблетки, 10 опаковки – 500 таблетки

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за “Letrobol (Letrozole) – 50 табл. х 2,5 мг.”