Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 29940 промо точки
Купи и спечели 499 промо точки!
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Icetropin 100IU – хормон на растежа – 10 амп. х 10 IU

5.00 от 5 базирана на 1 клиентско ревю
(1 клиентско ревю)

800.00лв. 499.00лв.

Icetropin  представлява биосинтетичен полипептиден хормон, който още е познат като Соматропин или Растежен Хормон. Биосинтетичните полипептидни хормони, като Icetropin  са единствените, които се предлагат на пазара днес и се използват за редица цели, както в медицината – при деца с нарушено производство на Растежен Хормон, в спорта – като средство за повишаване на спортните постижения, а през последните години и като анти-ейджинг средство.

Категория: Етикети: , Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Какво представлява  Icetropin ?

Icetropin  представлява биосинтетичен полипептиден хормон, който още е познат като Соматропин или Растежен Хормон. Биосинтетичните полипептидни хормони, като Icetropin  са единствените, които се предлагат на пазара днес и се използват за редица цели, както в медицината – при деца с нарушено производство на Растежен Хормон, в спорта – като средство за повишаване на спортните постижения, а през последните години и като анти-ейджинг средство.

Какви са основните ползи от употребата на Icetropoin – Растежен Хормон ?

Научно доказано е, че нивата на Растежен Хормон / Соматропин в тялото намаляват с възрастта, като този процес е плавен и продължава до 25-30-тата годишнина, като в някой случай собственото пройзводство може да спре напълно. Намаляването на секрецията на Растежен Хормон / Соматропин води до забързване на процесите на стареене, намаляване на активната мускулна маса, понижаване на жизнения тонус, нарушено качество на съня и редица други проблеми.

В тези случай, употребата на Растежен Хормон / Соматропин, носи със себе си следните, научно доказани ползи :

 • Спиране на биологичния часовник (спиране на процесите на стареене)
 • Възстановяване на растежа, цвета и жизнеността на косата (стимулиране на естествената пигментация)
 • Изглаждане и премахване на бръчките по лицето и тялото
 • Стягане на мускулатурата, а при подходящи тренировки и хранителен режим – увеличаване на чистата мускулна маса
 • При употреба в спорта – води до хиперплазия на мускулните клетки (увеличава техния брой и съответно потенциал за растеж.)
 • Нормализиране на кръвната захар
 • Намаляване нивата на подкожните мазнини, дори без тренировки.
 • Укрепване на имунната система
 • Значително повишаване на възстановителните процеси в организма.
 • Укрепва стави, сухожилия и съединителни тъкани, като повишава синтеза на колаген.
 • Повишаване на енергийните нива, по-бързо и лесно наспиване.
 • Значително подобрява и влияе положително на сексуалния живот
 • Качество на съня е значително по-добре и води до по-добро възстановяване по време на спане
 • Засилване на паметта и по-лесно запомняне. Както на дългосрочната, така и на краткосрочната памет.
 • Промяна в положителен аспект върху настроението, визията и излъчването

Растежен Хормон / Соматропин – носи ли със себе си риск от появата на странични ефекти ?

Употребата на Растежен Хормон / Соматропин не се свързва с появата на каквито и да е странични ефекти, като изключения са :

 • Прием в много високи дози за продължителен период от време – подобна практика е присъща за професионалните културисти, като в тези случай употребата на Растежен Хормон / Соматропин може да доведе до хипетрофия (нарастване на размера) на вътрешните органи, както и до нарастване на лицево-черепните кости – състояние известно в медицината, като Актомегалия.
 • Прием на Растежен Хормон / Соматропин при наличие на злокачествени туморни образувания, би довело до техния засилен растеж, затова е препоръчително преди неговата употреба да се направят туморни маркери, за да се избегне този риск.

Как се приема Icetropin / Растежен Хормон – дозировка, начин на приложение и време за прием.

Icetropin, както и всеки друг биосинтетичен Растежен Хормон е под формата на фин прах, който е нужно да бъде разтворен в специална бактериостатична вода, преди да бъде използван. Неразтворен, Icetropin е достатъчно стабилен, за да не се нуждае от съхранение в хладилник, но е желателно той да бъде съхраняван на тъмно и сухо място. Веднъж, след като хормонът бъде смесен с Бактериостатичната вода, съхранението му в хладилник е абсолютно задължително (при темперетури от 3-6 градуса), като на всяка цена трябва да се избягва неговото замръзване.

Разтворен и съхраняван в хладилник или хладилна камера, Icetropin остава стабилен за продължителен период от време (30-45 дни).

В зависимост от целите, пола и възрастта, дозата в която се употребява Icetropin / Растежен Хормон варира :

 • В културизма и с цел значително повишаване на мускулната маса, дозата започва от 8 единици дневно, като при професионални културисти, които са под постоянен медицински контрол, дозата може да достигне 16-20 единици дневно.
 • Като средство за цялостна рекомпозиция на физиката, ефективната дозировка Icetropin е между 2 и 6 единици дневно, като при жените дозата трябва 2-3 единици. В тези дози, ефектът от употребата на хормонът се изразява основно в поддържане на активната мускулна маса и значително намаляване на подкожните мазнини.
 • Като анти-ейджинг средство, ефективната доза Растежен Хормон / Соматропин е между 2-4 единици.

Важно е да споменем, че ефектът от прием на Растежен Хормон / Соматропин е комулативен и е нужно той да бъде приеман за периоди не по-кратки от 3-6 месеца, като е желателно употребата му да е поне 1 година.

Icetropin се прилага подкожно, посредством инсулинова спринцофка и игла, като препоръчително е инжектирането да става в областта на корема (около пъпа). Желателно е, при дългосрочна употреба на хормона, местата на инжектира да бъдат смянани, като за целта могат да се ползват вътрешните части на бедрата, седалището и др.

Icetropin – как се разтваря ?

За да остане непокътната аминокиселинната верига на хормона е нужно много внимателното му смесване с бактериостатичната вода. За тази цел, водата се вкарва под ниско налягане, след което хормонът се оставя да се разтвори напълно, посредством леки въртеливи движения. По този начин се гарантира, че качеството му и свойствата му ще бъдат запазени.

 

1 ревю за Icetropin 100IU – хормон на растежа – 10 амп. х 10 IU

 1. 5 от 5
  Оценено на 5 от 5

  :

  Polzvam hormona veche treti mesec i samo moga da kaja che rezultatite sa na lice ! Evala za staranieto da prodavate samo kachestveni neshta !!!

Добавете отзив