Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 239940 промо точкиВземи срещу 131940 промо точкиВземи срещу 89940 промо точкиВземи срещу 32940 промо точки
Купи и спечели 3999 промо точки!Купи и спечели 2199 промо точки!Купи и спечели 1499 промо точки!Купи и спечели 549 промо точки!
До 18.07.2019 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Hygetropin / Хигетропин 200 IU – 25 амп. х 8 IU

700.00лв. 549.00лв.

Хигетропинът е синтетично произведен човешки хормон на растежа, т.н. Соматропин. Съдържа 191 важни за човешкия организъм аминокиселини и представлява полипептиден протеин. В последните години нарасна популярността на растежния хормон като средство за терапия на причинени от възрастта дегенеративни процеси. В този смисъл се приема от много хора като ключ към забавяне на остаряването.

Изчистване
СЕП: Няма Категория: Етикети: , Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Hygetropin 200 IU е търговското наименование на рекомбинантно създаден синтетичен хормон на растежа Соматропин (HGH). Hygetropin 200 IU е произведен чрез рекомбинирана ДНК технология и е идентичен с естествено произвеждания в човешкото тяло растежен хормон. Хигетропин 200 IU на най-добра цена при нас съдържа 191 есенциално важни за човешкия организъм аминокиселини и представлява полипептиден протеин. В последните години нарасна популярността на хормон на растежа като средство за терапия на всякакви причинявани от възрастта дегенеративни процеси. В този смисъл се приема от много хора като средство за спиране и обръщане на процесите на остаряване (anti-aging). В човешкото тяло хормонът на растежа се произвежда от хипофизата и се освобождава, когато мозъкът получи съответните сигнали за това, като например по време на тренировка, по време на сън, при силен стрес, ниско ниво на кръвната захар (хипогликемия).

Действие на Hygetropin 200 IU: При зрелите хора растежният хормон заздравява костите, стимулира увеличаването на чиста мускулна маса, контролира обмяната на веществата и мастния метаболизъм, предпазва главните кръвоносни съдове от атеросклероза. Важно е да се знае, че освободеният хормон на растежа сам по себе си няма директно въздействие върху тялото, той стимулира черния дроб и го кара да произведе и освободи така нареченият инсулиноподобен растежен фактор или IGF-1.

Важно за Hygetropin 200 IU: Във връзка с използването на хормон на растежа при професионални спортисти основните позитиви са два – първо е доказано, че последователната употреба на Хигитропин ускорява изгарянето на излишните подкожни мазнини в тялото, което значи че при подходяща диета ще постигнете невероятни резултати. Отчасти този позитив се свързва с повишената способност на организма да гори мазнини и свързва клетки за сметка на въглехидратното горене и енергията, която ще получите. Второто и основно при професионални атлети е покачването на чиста мускулна маса, повишаване на силата и издръжливостта, възможността за поставяне на нови много по-добри спортни резултати.

Освен всичко изброено много хора се интересуват и от способността на растежния хормон да въздейства върху бързото заздравяване на рани, подпомага по-бързото отшумяване на стари тежки травми и противодейства на появата на нови. Доказано е, че подпомага производството и регенерацията на хрущялите в тялото.

Комбинация на Hygetropin 200 IU с други анаболни стероиди:

За всички професионални състезатели, както и активно спортуващи е препоръчително хормон на растежа Хигетропин 200 IU да се комбинира с тестостеронов естер или микс по избор, в зависимост от търсените резултати, Винстрол/Стромба (Stanozolol) или Примоболан депо (Methenolone enanthate). Ефектът от Hygetropin 200 IU без комбинация с анаболни стероиди е по-слаб и понякога недостатъчно ефективен в спорта.

Допълнителна информация

Единична бройка или промо пакети:

1 опаковка – 200 IU, 3 опаковки – 600 IU, 5 опаковки – 1000 IU, 10 опаковки – 2000 IU

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Hygetropin / Хигетропин 200 IU – 25 амп. х 8 IU“