Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 5400 промо точки
Купи и спечели 90 промо точки!
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:

Hexager (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate) – 10 мл. х 75 мг.

89.90лв.

Hexager / Параболан притежава изключително мощен анаболен и андрогенен ефект, цели пет пъти по-мощни от тези на Тестостерона, като употребата му води до драматична промяна на физиката, като придава изключително много чиста, плътна и обработена мускулатура, огромен прираст на сила, венозност, детайлност и релеф.

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Hexager / Параболан представлява бавно-действащ, инжекционен Анаболен Стероид, който съдържа активното вещество Тренболон, към който е прикрепен дълъг естер – хексахидробензилкарбонат.

Hexager / Параболан притежава изключително мощен анаболен и андрогенен ефект, цели пет пъти по-мощни от тези на Тестостерона, като употребата му води до драматична промяна на физиката, като придава изключително много чиста, плътна и обработена мускулатура, огромен прираст на сила, венозност, детайлност и релеф. Ефектите, коит могат да се очакват от Hexager / Параболан са несравними с нито един друг Анаболен Стероид.

Hexager / Параболан може да бъде използван еднакво успешно, както в цикли за маса, така и в схеми за релеф. Hexager / Параболан не ароматизира, което елиминира риска от появата на странични ефекти, свързани с повишени нива на естрогена, като повишена водна задръжка и гинекомастия. Въпреки това, употребата на Hexager / Параболан може да предизвика появата на гинекомастия чрез друг механизъм, посредством повишени нива на пролактина. В тези случай е нужно да се използва препарат, като Достинекс.

Hexager / Параболан притежава изключително силен андрогенен рейтинг (пет пъти по-силен от този при Тестостерона), като в тази връзка употребата му може да доведе до появата на андрогенни странични ефекти, като акне, косопад, засилено окосмяване и агресия. При някой, употребата на Hexager / Параболан може да доведе до появата на специфични за хормона Тренболон странични ефекти, които включват безсъние, паника, нощни изпотявания, кошмари и висока агресия. Понякога тези странични ефекти налагат спирането на приема на Hexager / Параболан.

Hexager / Параболан се комбинира отлично с всички останали Анаболни Стероиди, като сред най-популярните комбинации са с Тестостерон, Анадрол, Анавар, Метан и Болденон.

Hexager / Параболан притежава бавно действие, като ефектът от неговата употреба идва около края на втората седмица, затова се препоръчва циклите с този препарат да бъдат с продължителност поне 12 седмици. Hexager / Параболан води до сериозно подтискане на собственото пройзводство на Тестостерон, затова след края на цикъла с него е задължително да се направи След-Циклова Терапия с Прегнил и Кломид.

Обикновенно, Hexager / Параболан се използва в дози от 200-300 мг./седмично, като може да бъде инжектиран веднъж или два пъти през седмицата, в зависимост от общия брой инжекционни препарати в цикъла.

 

 

При нас ще намерите 100% оригиналните продукти на Thaiger Labs, които работят безусловно и Ви гарантират чистота на суровините и точност в това, което приемате. Всеки един от тях е с код за проверка на автентичността, който можете да проверите на официалния сайт на фирмата: www.thaigerlabs.com

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Hexager (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate) – 10 мл. х 75 мг.“