Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

До 28.01.2020 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Gaialic – 60 табл. х 50 мг.

100.00лв. 79.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 4800 промо точки
Купи и спечели 80 промо точки!

Gaialic ( Оксиметолон ) е продукт на Gaia Labs , който се характеризира със своята анаболна основа. Много хора го смятат за един от най-мощните стероиди на пазара, и не зависимо дали си начинаещ или се занимаваш с боди билдинг или културизъм от отдавна, този продукт ще има сериозен ефект върху вашето тяло.

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Gaialic ( Оксиметолон ) е продукт на Gaia Labs , който се характеризира със своята анаболна основа. Много хора го смятат за един от най-мощните стероиди на пазара, и не зависимо дали си начинаещ или се занимаваш с боди билдинг или културизъм от отдавна, този продукт ще има сериозен ефект върху вашето тяло. Хората, които са начинаещи в тази среда, трябва да знаят , че при началната употреба на Оксиметолон в цикъл, ще видят огромни ефекти състоящи се в качване на между 10 и 15 килограма чиста маса в следващите 6 седмици , след започване на цикъла. Той се характеризира с голяма водна задръжка, така че голяма част от качените килограми ще са вода. Това обаче няма да бъде усетено от потребителя, тъй като ще има повишено чувство за енергия и сила по време на прием. Въпреки рязкото качване на кила, и не толкова привлекателният вид, вашият мускул ще бъде много по-плътен и ще контрактира по-добре, а натрупаната вода ще подсигурява допълнителна защита, като ще предотврати кунтузии при вдигане на големи количества тежести. Важно е и да се каже, че въпреки тези уникални ефекти, през които ще мине вашето тяло, вие не бива да прекалявате с качването, тъй като може да навредите на своята съединителна тъкан. Често стават контузии на бицепсите или гръдните мускули , чрез вдигане на прекалено тежко.

Обикновената доза, използвана от алтети и бодибилдъри е между 25 и 150 мг. на ден, като продължителността на този цикъл не бива да е повече от 6-8 седмици. Тази доза е напълно достатъчна за да ви покаже бърз и драстичен ефект върху вашата маса и сила. Тъй като е силно естрогенен, и има висок потенциал към хепатоксичност, по-високи дози се използват изключително рядко.

При жени се препоръчва сравнително по-малка доза между 10-25 мг. на ден. При жени се използва доста по-рядко и не се препоръчва , тъй като има почти сигурни вирилизиращи странични ефекти.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Gaialic – 60 табл. х 50 мг.“