Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 3600 промо точки
Купи и спечели 60 промо точки!
До 12.11.2019 г. този продукт е поръчан и закупен от 136 доволни клиента и отзивите за него са само положителни
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Gaiabithiro (T3 + T4) – 60 табл.

80.00лв. 59.90лв.

Хормоните на щитовидната жлеза са от съществено значение за правилното развитие и диференциация на всички клетки на човешкото тяло. Т4 и Т3 регулират метаболизма на протеини, мазнини и въглехидрати до различно количество.

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Gaiabithiro е индийски аптечен продукт съдържащ 12,5 мкг. Т-3 и 50 мкг.  Т-4 в 1 таблетка.
Тироксинът и лиотиронинът имат качествено сходни биологични действия, но Liothyronine (L-трийодтиронин) действа по-бързо с по-интензивен, но по-краткотраен ефект. Щитовидната жлеза отделя и двата хормона и вероятно и двата участват в поддържането на нормалното еутироидно състояние. Приложението на тироксина и лиотиронина осигурява по-естествена заместителна терапия, отколкото се прилага само от един хормон. Разтворимите натриеви соли се абсорбират по-ефективно и последователно от свободните вещества. Лекарствата за хормоните на щитовидната жлеза са естествени или синтетични препарати, съдържащи Т4 или Т3 или и двете. Т4 и Т3 се произвеждат в човека в щитовидната жлеза чрез йодиране и свързване на аминокиселината тирозин. GAIABITHIRO е синтетичен препарат от Т4 и Т3 в съотношение 4: 1. Тези хормони повишават консумацията на кислород от повечето тъкани на тялото и повишават основната скорост на метаболизма и метаболизма на въглехидратите, липидите и протеините. По този начин те оказват дълбоко влияние върху всяка  система от органи в организма и имат особено значение за развитието на централната нервна система.
Основната секретирана форма на хормона на щитовидната жлеза е Т4. Т4 се преобразува Т3, по-активният хормон на щитовидната жлеза, чрез дейодинази в периферните тъкани. Т3 действа в организма като повишава базалната скорост на метаболизма, променя синтеза на протеини и повишава чувствителността на организма към катехоламините (като адреналин). Хормоните на щитовидната жлеза са от съществено значение за правилното развитие и диференциация на всички клетки на човешкото тяло. Т4 и Т3 регулират метаболизма на протеини, мазнини и въглехидрати до различно количество. Най-изразеният ефект на хормоните е в промяна на начина, по който човешките клетки използват енергийни съединения. Производните на хормоните на щитовидната жлеза се свързват с рецепторите на хормоните на щитовидната жлеза първоначално, за да инициират ефектите си надолу по веригата.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Gaiabithiro (T3 + T4) – 60 табл.“