Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 26940 промо точки
Купи и спечели 449 промо точки!
До 18.06.2019 г. този продукт е поръчан и закупен от 134 доволни клиента и отзивите за него са само положителни
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Evogene – 10 амп. x 10 IU

590.00лв. 449.00лв.

Растежният хормон HGH с търговско наименование Evogene на фирмата Аlley. Хормон на растежа стимулира клетъчния растеж, репродукцията и регенерацията на клетките при хора и други бозайници. Това е 191 аминокиселинна верига на полипептидния хормон, която се синтезира, съхранява и отделя от соматотропните клетки в страничните крила на предния дял на хипофизната жлеза.

Категория: Етикети: , Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Растежният хормон HGH с търговско наименование Evogene на фирмата Аlley. Хормон на растежа стимулира клетъчния растеж, репродукцията и регенерацията на клетките при хора и други бозайници. Това е 191 аминокиселинна верига на полипептидния хормон, която се синтезира, съхранява и отделя от соматотропните клетки в страничните крила на предния дял на хипофизната жлеза.

Хормон на растежа се използва както за клинично лечение на деца и възрастни с нарушения в растежа, базирани на хормонална недостатъчност. През последните години се разшири използването на терапия с човешки растежен хормон (HGH) и той стана средство, популярно в битката срещу стареенето. Крайните резултати от употребата на Evogene включват намаляване на нивата на телесните мазнини, увеличаване на чистата мускулна маса, увеличаване на костната плътност, растеж, повишени енергийни нива, подобрен тонус и еластичност на кожата и подобрена функция на имунната система.
В ролята си като анаболен агент, HGH е бил използван от конкурентите в спорта още от далечната 1970 г. насам, но е бил забранен от институциите за контрол IOC и NCAA. Традиционните анализи на урина не са могли да го открият като допинг, затова забраната на практика се оказала неприложима до момента, до когато производителите не били задължени да добавят специални маркери. През 2000 г. се въвеждат кръвните тестове, които са много по-развити и може да се прави разлика между естествените и изкуствените HGH и вече може да се засичат като допинг. Кръвните тестове, провеждани от WADA на 2004 г. на Олимпийските игри в Атина, Гърция са основно насочени към употребата на хормон на растежа.

Модели на секреция
HGH се синтезира и секретира от предния дял на хипофизната жлеза, чрез пулсиращ начин и това се случва през целия ден, удари на секреция се появят на всеки 3 до 5 часа време. Плазмените концентрации на растежен хормон през тези върхове може да варира от 5 до 45 ng/mL. Най-големите и най-предсказуеми от тези върхове настъпват около един час след началото на съня. Като цяло съществуват големи различия между отделните дни и физически лица. Близо петдесет процента от HGH секрецията се появяват по време на третия и четвъртия REM етап на съня, затова не се препоръчва инжектирането вечер, тогава тялото работи. Между върховете, базалните GH нива са ниски, обикновено по-малко от 5 ng/mL за по-голямата част на деня и нощта. Допълнителен анализ на ударен профил на GH е описано във всички случаи по-малко от 1 ng/mL за базално нива, докато максималните върхове са разположени около 10-20 ng/mL.
Известно е, че редица фактори влияят на HGH секреция, като възраст, пол, диета, упражнения, стрес и други хормони. Младите и юношите секретират HGH в размер на около 700 μg/ден, а здрави възрастни секретират HGH в размер на около 400 μg/ден, след 25-тата годишнина производството почти или напълно спира.

Функции на GH
Ефектите на хормона на растежа върху тъканите на тялото като цяло могат да бъдат описани като анаболни (изграждане). Подобно на повечето други протеини и хормони, GH пътищата участват в ендокринното регулиране на растежа, чрез взаимодействие със специфичните рецептори на повърхността на клетките.

Повишаването на ръста по време на детството е най-широко известен ефект на GH. В допълнение към увеличаване на височината при деца и юноши, растежния хормон има много други ефекти върху тялото:

* Увеличава задържането на калций и засилва и увеличава минерализацията на костната система
* Увеличава чистата мускулна маса
* Ускорява изгарянето на мазнините – липолиза
* Ускорява протеиновия синтез
* Стимулира растежа на всички вътрешни органи, с изключение на мозъка
* Играе роля за хомеостазата при изгаряне
* Намалява чернодробното „поемане“ на глюкоза
* Ускорява глюкогенезата в черния дроб
* Допринася за поддържането и функцията на панкреаса и по-точно лангерхансовите острови
* Стимулира имунната система

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Evogene – 10 амп. x 10 IU“