Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 4140 промо точки
Купи и спечели 69 промо точки!
До 18.06.2019 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:

EPIC BCAA 16-1-1 400 гр.

69.00лв.

Една от най-концентрираните формули на верижно разклонени аминокиселини (BCAA) в съотношение 16:1:1.

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

EPIC BCAA – УЛТРА ВИСОКА КОНЦЕНТРАЦИЯ НА НАЙ-АНАБОЛНАТА АМИНОКИСЕЛИНА L-ЛЕВЦИН

EPIC BCAA е една от най-концентрираните формули на верижно разклонени аминокиселини (BCAA) в съотношение 16:1:1 (L-левцин, L-валин, L-изолевцин), които могат да се намерят на пазара.

ВСАА са есенциални, незаменими аминокиселини, които се използват главно за изграждане на телесни протеини, респ. телесни тъкани. Докато останалите незаменими (вкл. полузаменимите) аминокиселини, се използват предимно за изграждане на биологично активни молекули (хормони и пр.), ВСАА са действителният „градивен материал“ на телесните тъкани – мускули, органи и др.

Изключително важен факт е, че 35% от съкратителните протеини в мускулите се състоят от BCAA, ето защо, снабдяването с достатъчно от тях е абсолютно и задължително условие за натрупването, и запазването на мускулна тъкан.

Левцинът (2-амино-4-метилпентанова киселина) е алифатна, незаменима аминокиселина, влизаща в състава на всички природни белтъци. Той не се произвежда ендогенно от организма и е необходимо да се набави чрез храната или хранителни добавки. L-левцин е най-мощният естествен „анаболен инхансер“! Той стимулира синтеза на мускулен протеин дотолкова ефективно, че се създават условия за мощен растеж на мускулните клетки. L-левцинът дава сигнал на клетките за постъпването на високостойностни протеини и наличието на градивен материал за мускулите.

EPIC BCAA и особено L-левцинът играят много важна роля в спортното хранене. За разлика от останалите аминокиселини, ВСАА не се разграждат в храносмилателния тракт и не се модифицират в черния дроб, а попадат директно в кръвта, където повишават способността на намиращите се там аминокиселини да стимулират синтеза на мускулен протеин.

Освен това, чрез EPIC BCAA се осъществяват много добре всички ефекти на BCAA по отношение на резистентността към умора, издръжливостта, възстановяването, разграждането на мазнини и мускулното напомпване, въздействия, дължащи се преди всичко на L-левцина. EPIC BCAA е силен антикатаболик и може да се приема преди или след тренировка, както и сутрин на гладно в почивни дни.

Вкусове:

  • Кола
  • Портокал
  • Ягода – киви

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „EPIC BCAA 16-1-1 400 гр.“