Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 4560 промо точки
Купи и спечели 76 промо точки!
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Enanger (Testosterone Enanthate) – 10 мл. х 250 мг.

90.00лв. 75.90лв.

Тестостеронът е основния ендогенен андроген. Андрогенните рецептори се срещат на много различни места по телесните тъкани, като и мъжете и жените реагират сходно на сходни нива. Значителни разлики при количествата тестостерон при раждането, през пубертета и през целия живот отговарят за биологичните различия при мъжете и жените.

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Общо описание

Тестостеронът е основния ендогенен андроген. Андрогенните рецептори се срещат на много различни места по телесните тъкани, като и мъжете и жените реагират сходно на сходни нива. Значителни разлики при количествата тестостерон при раждането, през пубертета и през целия живот отговарят за биологичните различия при мъжете и жените.

Как действа и как да употребяваме:

Мъже: Тестостерон енантат се използва, като заместващо лечение при състояния свързани с липсата и недостига на ендрогенен тестостерон, като първична хипогонадична недостатъчност на тестисите в резултат на крипторхизъм, двустранно торсионен орхит, синдром на изчезващия тестис, или орхидектомия.

Жени: Основни цели на терапията при тези жени включва аблация на яйчниците. Това лечение също се използва при пременопаузални жени с рак на гърдата, които са се възползвали от офоректомия  и се счита, че имат хормон отзивчив тумор.

Странични ефекти:

Testosterone Enanthate не се припоръчва при мъже с карцином на гърдата или с известна или подозирана карцинома на простатата и при жени, които са бременни или могат да забременеят. Когато се прилага при бременни жени, андрогените причиняват вирилизация на външните гениталии на женски плод. Степента на маскулинизаця се определя от количеството вещество, което се приема и от месеца в който е жената, но е най-вероятно да се случи в първото тримесечие. Ако пациентката забременее по време на приема на тези лекарства, тя трябва да бъде уведомена за потенциалния риск за плода.

Жените трябва да бъдат наблюдавани за признаци на вирилизация (задълбочаване на гласа, хирзутизъм, акне, клиторомегалия и нередовна менструация). Решението може да бъде направено от страна на пациента и на лекаря, че в някаква степене вирилизацията може да бъде толерирана по време на лечение за рак на гърдата. Понеже андрогените могат да променят концентрацията на холестерол в серума, трябва да се използва с повишено внимание при прилагане на тези лекарства при пациенти с анамнеза за миокарден инфаркт или коронарни заболявания.

Антикоагуланти, оксифенбутазон, инсулин, АСТН и кортикостероиди. Винаги да се приемат под наблюдение от лекар

Дозировка:

Дозировката и продължителността на лечението с Testosterone Enanthate инжекции зависи от възрастта, пола, диагнозата, реакцията на пациента към лечението, и появата на нежелани ефекти. При правилен прием, инжекциите се възприемат добре от организма. Трябва да се инжектират дълбоко в глутеалния мускул, с всички нормални предпазни мерки при интрамускулни инжекции. Не са нужни по-големи дози от 400 мг на месец, заради продължителното му действие. Инжекции на по-чест период от 2 седмици не са нужни.

Мъже: По заместваща терапия, т.е., за евнохизъм, препоръчителната доза е от 50 до 400 мг на всеки 2 до 4 седмици.

Жени: Дозировка от 200 до 400 мг на всеки 2 до 4 седмици е препоръчително.

При нас ще намерите 100% оригиналните продукти на Thaiger Labs, които работят безусловно и Ви гарантират чистота на суровините и точност в това, което приемате. Всеки един от тях е с код за проверка на автентичността, който можете да проверите на официалния сайт на фирмата: www.thaigerlabs.com

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Enanger (Testosterone Enanthate) – 10 мл. х 250 мг.“