Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 4140 промо точки
Купи и спечели 69 промо точки!
До 18.06.2019 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:

EAA TST 500 гр.

69.00лв.

ЕАА, обогатени с L-хистидин, L-цистин, L-тирозин, витамини B3, B6 и B12. Силно анаболен продукт!

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

EAA TST – НЕЗАМЕНИМИ (ЕСЕНЦИАЛНИ) АМИНОКИСЕЛИНИ ПРОИЗВЕДЕНИ ПО НОВА, РЕВОЛЮЦИОННА ТЕХНОЛОГИЯ

EAA TST (Total Solution Technology) съдържа всички 8 основни, незаменими аминокиселини, които не се синтезират ендогенно от човешкия организъм и е необходимо да се набавят чрез храната или хранителни добавки. След прочит на изследване на световната здравна организация (СЗО), EAA TST е допълнително обогатен с L-хистидин и L-цистин. В допълнение, EAA TST съдържа неесенциалната аминокиселина L-тирозин, както и витамин В комплекс, който допринася за намаляване на умората и влияе благоприятно на енергийния метаболизъм.

EAA TST се синтезират чрез иновационен производствен процес, спомагащ бързата и пълна резорбция на продукта във вода. Това, позволява на аминокиселините да се индуцират в кръвната плазма и/или извънклетъчната тъкан почти мигновено, до около 10 минути след прием.

EAA TST спомага за изграждането и поддържането на дефинирана мускулната маса, като изключително бързо осигурява всички незаменими, есенциални аминокиселини, които съдържат висок процент BCAA (Branched Chain Amino Acids), в особено ефективна форма. Новата и оптимизирана формула на продукта, се основава изцяло на препоръките на СЗО по отношение на съдържанието и количеството (баланса) на отделните аминокиселини в аминокиселинния профил.

Еесенциалните аминокиселини – накратко ЕАА – (L-левцин, L-валин, L-изолевцин, L-лизин, L-метионин, L-фенилаланин, L-треонин, L-триптофан, както и L-цистеин и L-тирозин при децата) изграждат телесните протеини, т.е. всички те са необходими за поддържане на жизнената дейност и по-специално за изграждането на мускулатурата.

Ако липсва дори само една от тези аминокиселини и/или тя е в недостатъчно количество, в организма започват деградивни процеси и в най-лошия случай той не може да преживее. От друга страна, тялото може самостоятелно да синтезира от ЕАА всички останали аминокиселини (като L-глутамин напр.), необходими за растежа и доброто здравословно състояние.

Допълнително добавените в аминокиселинната матрица на EAA TST, според препоръка на СЗО – L-хистидин и L-цистин, досега често класифицирани като полуесенциални, осигуряват на организма пълният спектър от основни, незаменими аминокиселини само в един продукт. По-специално, L-хистидин е от съществено значение както за юношите, така и за болните хора, които навлизат в процес на възстановяване.

EAA TST съдържа голяма част BCAA, имащи особено значение в спортното хранене, като основната аминокиселина е L-левцин.

За да се осигури максимална функционалност, есенциалните аминокиселини в EAA TST се превръщат в TST форма, като предварително се разтварят в ябълчна киселина, след което следва процес на сушене и/или прекристализиране отново. По този начин се постига пълна и бърза (до около 10 мин.) резорбция на TST формата във вода, което спомага за директното проникване на аминокиселините в кръвната плазма (не както обикновено, при достигане в черния дроб).

За сравнение, в конвенционалните ЕАА на капсули напр., аминокиселините се появяват в кръвта след около 15 минути след поглъщането, след което биват последователно транспортирани (в следващите 60 минути) до извънклетъчната мускулна тъкан.

EAA TST са допълнително обогатени с ниацин, витамин B6 и витамин В12. Тези витамини от B групата, спомагат за намаляване на умората, за нормализиране на енергийния метаболизъм, функцията на имунната система (витамин B6 и витамин B12), регулирането на хормоналната активност и протеиновия метаболизъм (витамин B6) и, заедно с аминокиселината тирозин, функционалния спектър на продукта.

Накратко:
– Съдържа всички есенциални (незаменими) аминокиселини
– Обогатен с L-хистидин, L-цистин, L-тирозин, витамини B3, B6 и B12
– Силно анаболен продукт за чиста мускулна маса и сила
– Предпазва мускулите от разпад по време на физическо натоварване
– Скъсява времето, необходимо на мускулите за пълното им възстановяване

Вкусове:

  • Манго – пъпев
  • Червен портокал
  • Черна череша
  • Бял чай – праскова

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „EAA TST 500 гр.“