Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

До 21.02.2020 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Durabolin 300 – 10 мл. х 300 мг.

95.00лв. 84.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 5100 промо точки
Купи и спечели 85 промо точки!

Durabolin 300 е инжекционен Анаболен Стероид, който съдържа хормонът Нандролон с прикрепен към него дълъг естер – Деканоат. Дека Дураболин е сред най-употребяваните Анаболни Стероиди и е основна част от почти всяка схема за покачване на маса и сила.

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Какво е Durabolin 300 ?

Durabolin 300 е инжекционен Анаболен Стероид, който съдържа хормонът Нандролон с прикрепен към него дълъг естер – Деканоат. Дека Дураболин е сред най-употребяваните Анаболни Стероиди и е основна част от почти всяка схема за покачване на маса и сила.

Как работи Durabolin 300 ?

Durabolin 300 е бавно действащ Анаболен Стероид, чиито ефект може да се усети в края на втората седмица, след началото на приема му. Durabolin 300 притежава ниска до умерена андрогенна активност и висока анаболна активност, което го прави отличен за покачване на чиста и качествена мускулна маса.

Какви резултати могат да се очакват от Durabolin 300 ?

Резултатите, които могат да се очакват при употребата на Durabolin 300, са значително повишаване на протеиновия синтез и азотната задръжка в мускулната тъкан, драстично повишаване на синтеза на креатин фосфат, подтискане на кортизола, както и специфичния за Нандролона общо регенеративен ефект върху всички тъкани в тялото и по специално – стави, хрущяли и сухожилия. Това прави Durabolin 300 отличен избор за периоди, когато се тренира с големи тежести или при различни атлетически дисциплини.

Комбинация на Durabolin 300 с други Анаболни Стероиди ?

Durabolin 300 се комбинира отлично с всички форми на Тестостерона, както и всеки друг високо-андрогенен Анаболен Стероид, като Метан и Анадрол. Препоръчителна е употребата му с Тестостерон, поради силно изразения ефект по подтискане на собственото пройзводство, който има Нандролон. Durabolin 300  се използва еднакво успешно във всякакъв вид цикли, но основно употребата му се концентрира в схеми за маса, както и в състезателните подготовки на атлети от различни дисциплини – бокс, ММА, лека атлетика и др.

Има ли странични ефекти от Durabolin 300 и как да се справим с тях ?

Durabolin 300 притежава умерена андрогенна и мощна анаболна активност, като употребата му води до силно подтискане на собственото пройзводство на Тестостерон. Durabolin 300 не ароматизира, което елиминира риска от появата на странични ефекти, свързани с повишаване на нивата на естрогена, но като дериват на прогестерона, при високи дози може да доведе до появата на Гинекомастия, свързана с повишаване в нивата на Пролактина.

Страничните ефекти, свързани с повишаване в нивата на Пролактина, могат да бъдат парирани посредством употребата на продукти, като Достинекс или други съдържащи активното вещество Каберголин.

След цикъл с Durabolin 300 е абсолютно задължително да се проведе След-циклова терапия, която трябва да съдържа Прегнил и Кломид, поради силното подтискащо действие, което продуктът има върху собственото хормонално пройзводство. За да се избегне тестикуларна атрофия по време на дълги цикли с продукта е препоръчително да се използва Прегнил в ниски дози – 250 единици 2 пъти седмично, по време на целия цикъл.

След-цикловата терапия при употреба на Duraboolin 300 трябва да започне 2-3 седмици след последната инжекция, поради дългия полу-живот на продукта.

Как се дозира и колко време е нужно да се използва Durabolin 300 ?

Стандартно, Durabolin 300 се използва в дози от 300-600 мг./седмично, като дозата зависи от целите, стажа на атлета и това дали продуктът се комбинира с други Анаболни Стероиди. Поради бавният ефект на продукта, минималната продължителност на един цикъл с Durabolin 300  трябва да бъде поне 12 седмици, като оптимален период е 16 седмици.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Durabolin 300 – 10 мл. х 300 мг.“