Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 2700 промо точки
Купи и спечели 45 промо точки!
До 21.08.2019 г. този продукт е поръчан и закупен от 135 доволни клиента и отзивите за него са само положителни
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Dianabol (Methandienone) – 100 табл. х 10 мг.

60.00лв. 44.90лв.

Dianab е орален Анаболен Стероид, който съдържа хормонът Метандиенон и е сред най-популярните Анаболни Стероиди на пазара, както и е единствения специално разработен с цел повишаване на спортните постижения. Той има широко приложение в различни спортни дисциплини и е един от най-популярните Стероиди в цикли за маса и сила.

Категория: Етикети: , Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Какво е Dianabol?

Dianab е орален Анаболен Стероид, който съдържа хормонът Метандиенон и е сред най-популярните Анаболни Стероиди на пазара, както и е единствения специално разработен с цел повишаване на спортните постижения. Той има широко приложение в различни спортни дисциплини и е един от най-популярните Стероиди в цикли за маса и сила.

Как работи Dianabol ?

Dianabol е бързо действащ орален Анаболен Стероид, чиито ефект може да се усети няколко дни след началото на приема. Dianabol  притежава висока андрогенна и анаболна активност, което го прави отличен за покачване на маса и сила. Употребата на Dianabol води до рязко и драстично покачване на масата и силата, като резултати от 10-20 кг. покачени в рамките на месец не е изключена.

Какви резултати могат да се очакват от Dianabol ?

Резултатите, които могат да се очакват при употребата на Dianabol, са значително повишаване на протеиновия синтез и азотната задръжка в мускулната тъкан, драстично повишаване на синтеза на креатин фосфат, подтискане на кортизола, повишаване на силата и масата. Това прави Dianabol един от най-добрите орални препарати в цикли за маса и сила.

Комбинация на Dianabol с други Анаболни Стероиди ?

Dianabol се комбинира отлично с всички Анаболни Стероиди, като най-популярна е паралелната му употреба с Тестостерон и Нандролон (Дека Дураболин) . Тъй като Dianabol е орален Анаболен Стероид, паралелната му употреба с други орални препарати не е препоръчителна, поради повишения риск от натоварване на функцията на черния дроб. В тези случай, Dianabol се ползва в началото на цикъла, с цел бърз прираст на маса и сила, след което може да бъде заменен с по-ниско андрогенен орален стероид, като Станозолол и/или Анавар с цел максимално запазване на качената маса и изкарване на водата.

Има ли странични ефекти от Dianabol и как да се справим с тях ?

Dianabol притежава висока андрогенна и анаболна активност, като употребата му  води до силно подтискане на собственото пройзводство на Тестостерон. Dianabol също така ароматизира, което създава риск от появата на странични ефекти, свързани с повишаване на нивата на естрогена, особено когато е комбиниран с други ароматизиращи препарати, като Тестостерон. Високата андрогенна активност на хормона може да доведе до появата на андрогенни странични ефекти, които могат да включват засилено окосмяване, оплешивяване при предразположените, акне и удебеляване на гласа.

За да се избегнат страничните ефекти свързани с повишени нива на естрогена, като повишена водна задръжка и формирането на гинекомастия, се препоръчва включването на Селективни Инхибитори на Естрогеновите Рецептори, като Тамоксифен и/или Кломифен или Ароматазни Инхибитори, като Амиридекс и Летрозол.

Поради силния подтискащ ефект върху собственото пройзводство на Тестостерон, след цикъл с него е задължително да се проведе След-циклова Терапия, която трябва да съдържа Прегнил и Кломид.

След-цикловата терапия при употреба на Winstrol трябва да започне веднага след прекратяване на приема на продукта, поради краткия полу-живот на хормона.

Как се дозира и колко време е нужно да се използва Dianabol ?

Стандартно, Dianabol се използва в дози 20-50 мг.,/дневно, като дозата зависи от целите, стажа на атлета и това дали продуктът се комбинира с други Анаболни Стероиди, като продъжителността на приема стандартно е 4-6 седмици.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Dianabol (Methandienone) – 100 табл. х 10 мг.“