Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 4200 промо точки
Купи и спечели 70 промо точки!
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Decadurin (Nandrolone Decanoate) – 10 амп. x 200 мг.

77.00лв. 69.90лв.

Decadurin / Дека Дураболин е Анаболен Стероид, който съдържа активното вещества Нандролон Деканоат.

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Decadurin / Дека Дураболин е Анаболен Стероид, който съдържа активното вещества Нандролон Деканоат. Decadurin / Дека Дураболин , заедно с Дианабол / Метан и Тестостерон е най-масово използвания Анаболен Стероид, който е подходящ за покачване на маса, сила, твърдост и плътност, както и е много популярен с терапевтичния си ефект върху стави и сухожилия.

Употребата на Decadurin / Дека Дураболин не носи със себе си риск от появата на странични ефекти свързани с високи нива на естрогена, защото не ароматизира, както и не носи сериозен риск от появата на андрогенни странични ефекти, поради сравнително ниската си андрогенна активност.

Въпреки това, Decadurin / Дека Дураболин притежава изключително мощен Анаболен Ефект, като значително повишава задържането на азот в мускулите, както и белтъчния синтез, което води до засилено покачване на чиста мускулна маса.

Decadurin / Дека Дураболин е бавно действащ Анаболен Стероид, който обикновенно е добавен към вече изготвена схема с Тестостерон и бързо дейтващи орални Анаболни Стероиди, като Дианабол / Метал и Анадрол.

Употребата на Decadurin / Дека Дураболин не трябва да бъде за по-кратък период от 12 седмици, като 16 са оптимално време.

Стандартно Decadurin / Дека Дураболин се дозира в дози от 300 – 800 мг./седмично в зависимост от целите и опита.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Decadurin (Nandrolone Decanoate) – 10 амп. x 200 мг.“