Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Промо

Debolon 10 (Methandrostenolone) – 100 табл. х 10 мг.

5 от 5 базирана на 2 клиентски ревюта
(2 клиентски ревюта)

60.00лв. 49.90лв.

За много билдери метанът Debolon 10 (Methandrostenolone) остава номер едно препарат за мускулна маса, тъй като активния му състав отговаря на описанието и листовката в кутията с луксозни холограми и печати и код за проверка от официалния сайт на производителя Thaiger Pharma.

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

За много билдери метанът Debolon 10 (Methandrostenolone) остава номер едно препарат за мускулна маса, тъй като активния му състав отговаря на описанието и листовката в кутията с луксозни холограми и печати и код за проверка от официалния сайт на производителя Thaiger Pharma.

Един от най-известните анаболни андрогенни стероиди, които се използват в спорта е Метандростенолон, Метандиенон. Другите му често срещани имена са дианабол, диана, бионабол, д-бол, данабол и други продукти с активен състав метандиенон/метандростенолон. С тази разлика, че Debolon 10 (Methandrostenolone) е предназначен за елитни състезатели, тъй като фирмата производител е специализирана в създаването на анаболни стероиди за елитни състезатели и е фармацевтична фирма.

Метандиенонът е производен на тестостерона медикамент и проявява силен анаболен и андрогенен ефект. Той е мощен орален стероид. Метандростенолонът е контролирано вещество в САЩ и западна Европа, но остава популярен сред културистите. Той може да се намери на пазара на черно в Съединените Щати и е леснодостъпен без рецепта в страни като Мексико. Метандиенонът е значително по-активен от еквивалентно количество на тестостерон, което води до по-бързото нарастване на мускулна тъкан. Въпреки това повишаването на нивата на естроген в резултат на ароматизиране на метандростенолон води до значително задържане на вода. Вследствие на това се развива голяма мускулна маса и сила, която обаче е временна, след като е прекратен стероида се загубва постигнатия ефект. Поради това Debolon 10 (Methandrostenolone) се използва най-вече в началото на “стероидните цикли” за да се улесни бързото нарастване на мускулатурата и силата.

Употреба на метандиенон:

Като тонизиращо средство за жените е използвано през 1960 година, но лекарите спират да го предписват поради маскулинизиращ ефект. В културизма метандростенолона незаконно продължава да се употребява и до днес от бодибилдъри и спортисти. Обикновено се комбинира с инжекционни съединения като тестостерон пропионат, енантат, тренболон ацетат. Някои успешни и професионални културисти като Арнолд Шварценегер и Серджио Олива са си признали дулгосроната употреба на метандиенон преди лекарството да е било забранено.

Дозировка на метандиенон:

Оптималната дневна доза на метандиенона е от 20-50 мг. на ден.
Има разногласия за определянето на дозата. Мнозина твърдят, че дозата е най-добре да бъде разделена на няколко части, защото препарата има полуживот за около 4 часа. Други твърдят, че е по-полезно като се приеме цялата доза няколко часа преди тренировка, като така се оказва по-малко въздействие върху оста хипоталамус-хипофиза-тестиси. Повишените нива на андроген водят до агресивност, която би помогнала за вдигането на тежести в залата. Андрогенният метаболизъм може да помогне с усвояването на хранителни вещества след тренировка.

Откриване при употреба на метандиенон при допинг тест:

Метандиенонът е обект на чернодробна биотрансформация от различни ензимни пътища. Основните метаболити се откриват в урината до 4 дни, а наскоро открит метаболит хидроксиметил, се открива в урината до 19 дни след еднократна перорална доза от 5 мг. Някои от метаболитите са уникални за метандростенолона. Методите за откриване в урината обикновено включват газова хроматография – масова спектрометрия.

Отрицателни страни:

Във високи дози над 40 мг. или повече на ден може да започнат да се появяват странични ефекти. При мъжете се получава гинекомастия, високо кръвно налягане, акне и плешивост. Препаратът може да причини тежки нежелани реакции при жените дори и при ниски дози. В допълнение той се метаболизира в метилестрадиол от ароматаза. Това означава, че без прилагане на ароматазни инхибитори като Анастрозол или Аминоглутетимид страничните ефекти при мъжете ще се появят с течение на времето. Много от потребителите се борят с естрогенните странични ефекти с Нолвадекс или Кломид. Продължителният прием на метандиенон може да доведе до увреждане на черния дроб. Той също така намалява сексуалната функция.
В заключение може да се каже, че положителните ефекти на метандиенона са по-малко от нежеланите реакции, които причинява. Ако не сте професионални културисти, по-добре би било да наблегнете на правилното хранене, приема на хранителни добавки като протеини и аминокиселини.

2 ревюта за Debolon 10 (Methandrostenolone) – 100 табл. х 10 мг.

  1. 5 от 5

    :

    Истински метан, върна ме назад във времето с резултатите от класическия бионабол:) Евала на марката

  2. 5 от 5

    :

    Да, наистина е добър

Добавете отзив