Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 7200 промо точки
Купи и спечели 120 промо точки!
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:

Cutsger (Testosterone Propionate,Drostanolone Propionate,Trenbolone Acetate) – 10 мл. х 100 мг.

5.00 от 5 базирана на 1 клиентско ревю
(1 клиентско ревю)

119.90лв.

Cutsger представлява уникален микс от Анаболни Стероиди, който съдържа Тестостерон Пропионат, Мастерон и Тренболон Ацетат. Комбинацията от трите Анаболни Стероида в микса на Cutsger, го прави един от най-потентните анаболни миксове, който може да намерите на пазара.

 

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Cutsger представлява уникален микс от Анаболни Стероиди, който съдържа Тестостерон Пропионат, Мастерон и Тренболон Ацетат. Комбинацията от трите Анаболни Стероида в микса на Cutsger, го прави един от най-потентните анаболни миксове, който може да намерите на пазара.

Cutsger е препарат, който комбинира три Анаболни Стероида с различна структура и ефект, които в комбинация създават уникална синергия и водят до изключително мощен анаболен ефект, брутален прираст на сила и придават на физиката Ви изцяло нов вид.

Тестостеронът в Cutsger е с къс естер – Пропионат, който притежава бърз и мощен ефект, носи по-нисък риск от водна задръжка в сравнение с останалите форми на Тестостерона. Това го прави перфектен вариант за употреба в цикли за релеф.

Мастерон в Cutsger е под формата на Дростанолон Пропионат, отново бърза форма на Дростанолона, която започва да действа само няколо дни след първата инжекция. Мастерон е дериват на хормона дехидротестостерон, но за разлика от него притежава по-слаба андрогенна активност и носи нисък риск от появата на странични ефекти. Употребата на Мастерон придава на физиката изключително сух и плътен вид, като хормонът Дростанолон притежава и свойството да действа, като анти-естроген, което е особено полезно, когато се търси максимално детайлна физика, без водна задръжка и подпухналост.

Тренболон Ацетат в Cutsger е черешката на тортата. Тренболон е най-силният Анаболен Стероид на пазара, чийто ефект е петкратно по-силен от този на Тестостерона. Употребата на Тренболон води до драматичен прираст на чиста мускулна маса и брутална сила, като освен това, хормонът притежава мощен ефект по стимулиране на липолизата, което води до засилено изгаряне на подкожните мазнини, особено в проблемните зони.

Cutsger може да бъде използван напълно самостоятелно, с гарантирано уникален ефект, но при желание може да бъде комбиниран с орални Анаболни Стероиди, като Стромба, Анавар, Метан и Анадрол.

Дозата в която стандартно се използва Cutsger е 100 мг./през ден до 100 мг./всеки ден, като тя изцяло зависи от стажа и целите.

При нас ще намерите 100% оригиналните продукти на Thaiger Labs, които работят безусловно и Ви гарантират чистота на суровините и точност в това, което приемате. Всеки един от тях е с код за проверка на автентичността, който можете да проверите на официалния сайт на фирмата: www.thaigerlabs.com

1 ревю за Cutsger (Testosterone Propionate,Drostanolone Propionate,Trenbolone Acetate) – 10 мл. х 100 мг.

  1. 5 от 5
    Оценено на 5 от 5

    :

    Уникален микс от чисти бързи препарати, перфектен за сваляне и поддържане на сухота, същевременно адски много сила!

Добавете отзив