Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 5100 промо точки
Купи и спечели 85 промо точки!
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Boldager (Boldenone Undecylenate) – 10 мл. х 200 мг.

100.00лв. 84.90лв.

Boldenone Undecylenate , при инжектиране осигурява пиковото увеличение на базовия стероид, като дава ефект до няколко дни и поддържа освобождаването на хормони за 3-4 седмици. Boldenone действа по подобие на тестостерона, въпреки, че е по-слабо естрогенен.

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Boldenone Undecylenate , при инжектиране осигурява пиковото увеличение на базовия стероид, като дава ефект до няколко дни и поддържа освобождаването на хормони за 3-4 седмици. Boldenone действа по подобие на тестостерона, въпреки, че е по-слабо естрогенен. Също така притежава по-добър баланс към анаболизма отколкото към андрогенизма. Болденона също така се различава от тестостерона с по-ниската си способност да взаимодейства с 5-алфа редуктаза ензиа . Това е ензима отговорен за формирането на ди-хидротестостерона от тестостерона, който е много по-мощен активатор на рецептора на андрогена, причинявайки акне, плешивост и разширяването на простатата. Това означава, че в този аспект е по-безопасен от тестостерона. Също така означава, че не причинява повишеното задържане на вода, свързано с високо андрогенните стероидни съставки, като метандростенолон. Веднъж усвоен от организма, има ефекта да увеличава усвояването на азот от мускулите, което води до увеличаване на скоростта на синтез на протеин. Също така има и вторичен ефект, да стимулира апетита, намалявайки количеството мазнини складирани в тялото, и забавя катаболизма. Болденона, веднъж влязъл в кръвта ви има полу-живот от около 14 дни.

Как действа и как да употребяваме:
Мъже: Болденона е предназначен за увеличаване на мускулната мас, твърдостта и силата, с ниско задържане на вода и ниска естрогенна активност, както и със засилване на метаболизма.
Жени: Трябва да внимават с бавно действащите характеристики на подготовката, които правят кръвните нива след инжектиране, трудни за контрол и бавни за понижаване, ако се появят сиптоми на вирализация

Странични ефекти:
Болденонът чрез ефектите си върху метаболизма стимулира нервните, менталните и физическите дейности на използващия го. За това трябва да се използа внимателно ако имате сърдечно съдови и бъбречни болести, особено при по-възрастни мъже. Продължителния прием или предозиране, може да причини проблеми с тестикуларната функция. В резултат от това, може да се появи олигоспермия, и намаляване на нивата на еякулация.
При пациенти с диабет, може да намали кръвната глюкоз и инсулиновите изисквания.

Дозировка:
Boldenone Undecylenate се приема чрез интрамускулно инжектиране. Не трябва да се приема венозно. Интрмускулнуте инжекция трябва да се бият дълбоко в глутеалния мускул.

Мъже: 200-300 mg на седмица, 1 път седмично.
Жени: 50-75 mg на седмица, 1 път седмично.

При нас ще намерите 100% оригиналните продукти на Thaiger Labs, които работят безусловно и Ви гарантират чистота на суровините и точност в това, което приемате. Всеки един от тях е с код за проверка на автентичността, който можете да проверите на официалния сайт на фирмата: www.thaigerlabs.com

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Boldager (Boldenone Undecylenate) – 10 мл. х 200 мг.“