Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 4140 промо точки
Купи и спечели 69 промо точки!
До 18.06.2019 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:

BCAAS + GLUTAMINE 550 гр.

69.00лв.

Аминокиселинна бленда съдържаща верижно разклонени аминокиселини (BCAA) и глутамин.

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

BCAAS + GLUTAMINE е основен продукт, изграждащ човешките мускули, съдържащ 6000 мг ВСАА, 1000 мг L-глутамин на доза, допълнително обогатен с витамин B6.

Като основни градивни елементи на протеините, аминокиселините в човешкото тяло изпълняват различни, елементарни задачи. Например, те са необходими не само по време на метаболитните процеси, но преди всичко по време на развитието и поддържането на мускулната маса. Тъй като, човешкият мускул е изграден до 35% от четирите най-важни аминокиселини – L-левцин, L-изолевцин, L-валин (BCAA) и L-глутамин, балансираният аминокиселинен прием е от съществено значение за устойчивото здраве.

ВСАА са есенциални, незаменими аминокиселини, които се използват главно за изграждане на телесни протеини, респ. телесни тъкани. Докато останалите незаменими (вкл. полузаменимите) аминокиселини, се използват предимно за изграждане на биологично активни молекули (хормони и пр.), ВСАА са действителният „градивен материал“ на телесните тъкани – мускули, органи и др.

Изключително важен факт е, че 35% от съкратителните протеини в мускулите се състоят от BCAA, ето защо, снабдяването с достатъчно от тях е абсолютно и задължително условие за натрупването, и запазването на мускулна тъкан.

L-глутамин, наред с BCAA е една от най-важните аминокиселини в човешкия организъм. Участва в множество анаболни и ментални процеси в тялото, засилва отслабената имунна система в следствие на физически натоварвания или тренировки, и не на последно място, молекулата на аминокиселината осъществява т.нар. “функция за трансфер на азота”, т.е. свойството да се свързва с други аминокиселини в кръвта и да ги транспортира към мускулните клетки.

Приеман преди тренировка, BCAAS + GLUTAMINE предпазва мускулите от катаболизъм. Приеман след тренировка, ускорява максимално мускулното възстановяване и растеж. BCAAS + GLUTAMINE е незаменим продукт за професионалните и силно напреднали спортисти във всички спортни дисциплини.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „BCAAS + GLUTAMINE 550 гр.“