Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Държава на произход:
Промоция!

Aquator 100 (Testosterone Suspension) – 10 амп. х 100 мг.

150.00лв. 119.90лв.

Сред бодибилдерите тестостерон суспензия каквато е активната съставка на Aquator 100 (Testosterone Suspension) е добре познат като изключително бърз и силен препарат за мускулна маса и рязко покачване на взривната сила и агресията.

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Сред бодибилдерите тестостерон суспензия каквато е активната съставка на Aquator 100 (Testosterone Suspension) е добре познат като изключително бърз и силен препарат за мускулна маса и рязко покачване на взривната сила и агресията.

Aquator 100 (Testosterone Suspension) се нарежда на първо място сред най-мощните инжекционни стероиди в света, в резултат на невероятно бързото му действие и прираст на мускулна маса и сила при редовна употреба. Дозите на суспензията варират до голяма степен от нуждите на ползващия го, но най-често са от 50 мг.
до 100 мг. дневно, всеки ден. В 95% от случаите постигнатите резултати са изумителни.

Както може да се очаква от всеки силен андроген, Aquator 100 (Testosterone Suspension) може да предизвика и някои неприятни странични ефекти. Като при всички други тестостеронови естери се наблюдават високи нива на преобразуване на тестостерона в естроген. С този медикамент нивата на естроген се покачват много бързо, затова в много случаи е необходим допълнителния прием на антиестрогени и то трябва да се контролира този процес ежедневно от самото начало на прием на препарата.

Комбинацията тамоксифен/нолвадекс и провирон e доказано най-ефективният начин да се избегнат тези странични ефекти и да се контролира преобразуването на тестостерона в други хормони с неблагоприятно действие, като трябва да се приемат от началото на цикъла, за да се предотвратят такива явления преди да са станали проблем.

При използването на Aquator 100 (Testosterone Suspension) естествените нива на тестостерон се подтискат и бързо намаляват. Някои атлети и ние препоръчваме да се вземат по 500 единици седмично HCG – Pregnyl или Ovigil по време на цикъла, за да се сведе този процес до минимум и да се избегне хормоналния крах и загубата на маса след края на цикъла, както и приема на Clomiphene Citrate, започващ от последната седмица на цикъла, поне за 3 седмици.

Предоставяме сертификат за качество на продукта, на който можете да видите, че при направено изследване в независима оторизирана лаборатория, този продукт е 100% чист и съдържа напълно своите активни съставки, тъй като Thaiger Pharma държи на своето име, качество и автентичност:

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за “Aquator 100 (Testosterone Suspension) – 10 амп. х 100 мг.”