Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 6600 промо точки
Купи и спечели 110 промо точки!
До 23.03.2019 г. този продукт е поръчан и закупен от 134 доволни клиента и отзивите за него са само положителни
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Anavar – Oxandrolone – 100 табл. х 10 мг.

5.00 от 5 базирана на 1 клиентско ревю
(1 клиентско ревю)

140.00лв. 109.90лв.

Anavar е орален Анаболен Стероид, който съдържа хормонът Оксандролон и е сред най-популярните Анаболни Стероиди на пазара, който има широко приложение в различни спортни дисциплини, както и е подходящ за употреба от жени.

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Какво е Anavar ?

Anavar е орален Анаболен Стероид, който съдържа хормонът Оксандролон и е сред най-популярните Анаболни Стероиди на пазара, който има широко приложение в различни спортни дисциплини, както и е подходящ за употреба от жени.

Как работи Anavar ?

Anavar е бързо действащ орален Анаболен Стероид, чиито ефект може да се усети няколко дни след началото на приема. Anavar  притежава ниска андрогенна активност и умерена до висока анаболна активност, което го прави отличен за покачване на чиста и качествена мускулна маса. Макар Anavar да притежава ниска андрогенна активност, той има мощен афинитет към андрогенните рецептори в мускулните клетки, което го прави отличен избор и за повишаване на силата.

Какви резултати могат да се очакват от Anavar ?

Резултатите, които могат да се очакват при употребата на Anavar, са значително повишаване на протеиновия синтез и азотната задръжка в мускулната тъкан, драстично повишаване на синтеза на креатин фосфат, подтискане на кортизола, повишаване на взривната сила, както и специфичния за Оксандролона ефект по изгаряне на мазнините, особено в проблемните зони. Това прави Anavar отличен избор в цикли за релеф, пред-състезателни подготви в културизма, както и състезателни подготовки в различни спортни дисциплини, като бокс, ММА, лека атлетика и трибой.

Комбинация на Anavar с други Анаболни Стероиди ?

Anavar се комбинира отлично с всички Анаболни Стероиди, като обикновено се препоръчва паралелната му употреба с по-силно андрогенни Анаболни Стероиди, като Тестостерон, Тренболон и др. Тъй като Anavar е орален Анаболен Стероид, паралелната му употреба с други орални препарати не е препоръчителна, поради повишения риск от натоварване на функцията на черния дроб. В тези случай, Anavar се ползва или преди, или след употребата на силно андрогенните орални стероиди, като Метан и Анадрол.  Anavar  се използва основно в цикли за релеф и състезателни подготовки в дисциплини изискващи спазването на определени категории съобразени с личното тегло, но може да бъде включен успешно и в схеми за маса, в края на циклите с цел “изкарване” на излишната задържана вода и запазване на максимално количество от качената мускулна маса.

Има ли странични ефекти от Anavar и как да се справим с тях ?

Anava притежава слаба андрогенна и умерена анаболна активност, като употребата му не води до силно подтискане на собственото пройзводство на Тестостерон. Anavar не ароматизира, което елиминира риска от появата на странични ефекти, свързани с повишаване на нивата на естрогена, но като дериват на дехидротестостерона и поради високия си афинитет към андрогенните рецептори, употребата му във високи дози може да доведе до появата на андрогенни странични ефекти при предразположените.

Най-често срещания андрогенен страничен ефект, свързан с приема на Anavar е оплешивяване, но само при предразположените.

Употребата му при жени е допустима и рядко е свързана с появата на симптоми на вирилизация, стига дозата и продължителността на употребата да бъдат съобразени.

Въпреки, че Anavar има слаб подтискащ ефект върху собственото пройзводство на Тестостерон, след цикъл с него е желателно да се проведе След-циклова Терапия, която трябва да съдържа Кломид. При по-дълги цикли и/или по-високи дози, може да бъде добавен и Прегнил.

След-цикловата терапия при употреба на Anavar трябва да започне веднага след прекратяване на приема на продукта, поради краткия полу-живот на хормона.

Как се дозира и колко време е нужно да се използва Anavar ?

Стандартно, Anavar се използва в дози от 2,5 – 50 мг,/дневно, като дозата зависи от целите, стажа на атлета, пола и това дали продуктът се комбинира с други Анаболни Стероиди. При мъжете, Anavar се дозира обикновенно в порядъка на 30-50 мг./дневно за период от 4-6 седмици, а при жените от 2.5 до 5 мг./дневно за периоди не по-дълги от 3-4 седмици.

1 ревю за Anavar – Oxandrolone – 100 табл. х 10 мг.

  1. 5 от 5
    Оценено на 5 от 5

    :

    nqma takuv relef i sila a go piq ot 3 sedmici. Scepva !!!

Добавете отзив