Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 27000 промо точкиВземи срещу 13500 промо точкиВземи срещу 8400 промо точкиВземи срещу 3000 промо точки
Купи и спечели 450 промо точки!Купи и спечели 225 промо точки!Купи и спечели 140 промо точки!Купи и спечели 50 промо точки!
До 18.07.2019 г. този продукт е поръчан и закупен от 139 доволни клиента и отзивите за него са само положителни
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Anastrabol (Anastrazole) – 30 табл. х 1 мг.

55.00лв. 49.90лв.

Анастрабол / Аримидекс представлява изключително мощен анти-естроген, който принадлежи към семейството на ароматазните инхибитори

Изчистване
СЕП: Няма Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Анастрабол / Аримидекс представлява изключително мощен анти-естроген, който принадлежи към семейството на ароматазните инхибитори. Анастрабол / Аримидекс съдържа активното вещество Анастрозол и за пръв път е разработен през 1990 година, като от този момент нататък се е превърнал в най-използвания ароматазен инхибитор.ю

Анастрабол / Аримидекс се е доказал, като изключително ефективен в третирането на рак на гърдата, дори по-ефективен от традиционно използвания Тамоксифен.

Анастрабол / Аримидекс е най-предпочитания ароматазен инхибитор от културистите и атлетите употребяващи Анаболни Стероиди, с цел превенция от повишени нива на естрогена в следствие на ароматизиращите Анаболни Стероиди и възможните странични ефекти, свързани с това.

Анастрабол / Аримидекс действа просто, като блокира ензима ароматаза, който е отговорен за пройзводството на естроген в организма. Посредством това си действие, Анастрабол / Аримидекс намалява серумната концентрация на естрогена в организма с до 80%, нещо което е изключително полезно за културистите.

Анастрабол / Аримидекс също така притежава способността да стимулира лутеинизиращия хормон и фоликуло-стимулиращия хормон, които са есенциални за естественото пройзводство на Тестостерон в организма.

За разлика от Тамоксифен и Кломифен Цитрат, които се свързват с естрогеновите рецептори в организма и по този начин предотвратяват неговото свързване с тях, Анастрабол / Аримидекс намалява цялостното количество на циркулиращия естроген в организма.

По този начин, включвайки Анастрабол / Аримидекс в цикъл с Анаболни Стероиди, особено силно ароматизиращи, като Тестостерона, Анадрол, Метан и до известна степен Нандролон, атлетите си гарантират драстично намален риск от появата на странични ефекти, свързани с висок естроген, като водна задръжка, гинекомастия, високо кръвно налягане, летаргия и други потенциално рискови за здравето странични ефекти, което е изключително важно в дългосрочен план.

Употребата на Анастрабол / Аримидекс носи със себе си известен риск от появата на странични ефекти, които са свързани с индивидуалната поносимост на организма и могат да включват главоболие, горещи вълни, стомашно неразположение и др., които обикновено отшумяват след няколко дни.

Обикновено Анастрабол / Аримидекс се дозира в порядъка на 0.5 мг./ден до 1 мг./ден, като при много сериозни цикли с високи дози Тестостерон и други ароматизиращи Анаболни Стероиди, Анастрабол / Аримидекс може да бъде дозиран всеки ден.

Допълнителна информация

Единична бройка или промо пакети:

1 опаковка – 30 таблетки, 3 опаковки – 90 таблетки, 5 опаковки – 150 таблетки, 10 опаковки – 300 таблетки

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Anastrabol (Anastrazole) – 30 табл. х 1 мг.“