Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Държава на произход:
Anager полезна информация и доставка

Anager (Oxandrolone) – 100 табл. х 10 мг.

114.90лв.

Anager / Анавар представлява орален Анаболен Стероид, който съдържа активното вещество Оксандролон. Anager / Анавар е много популярен в спорта, поради силният анаболен ефект, ниският риск от появата на странични ефекти и възможността да бъде използван много успешно и от жени.

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Anager / Анавар представлява орален Анаболен Стероид, който съдържа активното вещество Оксандролон. Anager / Анавар е много популярен в спорта, поради силният анаболен ефект, ниският риск от появата на странични ефекти и възможността да бъде използван много успешно и от жени.

Anager / Анавар притежава силен анаболен и слаб андрогенен ефект, като приемът му води до прираст само на чиста, плътна и функционална маса, както и много сила.

Anager / Анавар освен в културизма, намира широко приложение в много различни силови и атлетически дисциплини, където ефектът от употребата му е високо ценен. Способността му да придава взривна сила, чиста маса и мускулна издържливост го правят един от най-предпочитаните Анаболни Стероиди за употреба в спортове като ММА, бокс, муай тай, силов трибой и др.

В културизма, Anager / Анавар е най-често използван в цикли за релеф и схеми за повишаване на силата, където ефектът му е най-силно изразен. В подобни схеми, Anager / Анавар се комбинира отлично с Тестостерон и Тренболон.

При цикли за релеф, Anager / Анавар носи още една много сериозна полза и тя се изразява в способността му да прави много силна връзка с андрогенните рецептори, като по този начин стимулира силно липолизата в мастните клетки. Това води до засилено изгаряне на подкожните мазнини в зоните в които обикновенно те стоят до последно – корем, бедра, седалище.

В схеми за покачване на маса, Anager / Анавар може да намери място в края на цикъла, след като вече е прекратен приемът на по-силно андрогенните орални Анаболни Стероиди. Целта на този подход е, обработка на качената маса и запазване на възможно най-голямо количество мускул след прекратяването на цикъла.

При жените, Anager / Анавар е един от малкото Анаболни Стероиди, които могат да бъдат използвани със сравнително нисък риск от появата на вирилизация.

Anager / Анавар е орален Анаболен Стероид и употребата му натоварва функцията на черния дроб, затова той не трябва да се използва за периоди надвишаващи 6-8 седмици.

Обикновенно, Anager / Анавар се дозира в порядъка на 30-50 мг./ден при мъжете и 2.5 – 5 мг./ден при жените, като дозите зависят от целите и стажа.

 

При нас ще намерите 100% оригиналните продукти на Thaiger Labs, които работят безусловно и Ви гарантират чистота на суровините и точност в това, което приемате. Всеки един от тях е с код за проверка на автентичността, който можете да проверите на официалния сайт на фирмата: www.thaigerlabs.com

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за “Anager (Oxandrolone) – 100 табл. х 10 мг.”