Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 19.04.2021 г. този продукт е поръчан и закупен от 92 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Аптечна Левитра Варденафил / Bayer Levitra Vardenafil 20 мг. – 4 табл.

80.00лв. 29.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 1800 промо точки
Купи и спечели 30 промо точки!

Аптечна Левитра / Варденалафил е хапче за полова мощ, което има много подобен ефект, като този на Циалис, като се понася добре и няма странични ефекти от употребата му, но действието му трае само няколко часа.

Категория: Етикети: , , , Производител:

Описание на продукта:

Левитра / Варденалафил е хапче за полова мощ, което има много подобен ефект, като този на Циалис, като се понася добре и няма странични ефекти от употребата му, но действието му трае само няколко часа. Продуктът действа 10 минути след прием и помага на мъже с еректилна дисфункция (ЕД). Ефективността на медикамента е достатъчна за осъществяване на активен полов акт. За това свидетелстват отзиви на потребители обобени в проучване на Journal of Sexual Medicine. Фармакокинетични изследвания посочиха, че активната съставка в Левтира – Vardenafil постига бързо пикова концентрация в плазмата (Сmax) за 39.6-55.2 минути. Тя има време на полуживот между 4 и 5 часа. Препаратът е популярен заедно с другите топ сексуални стимуланти.

Левитра

Ефектът на Аптечна Levitra / Варденалафил настъпва бързо, след само 10-15 минути, като трае 2-3 часа.

Продуктът Левитра / Ваденалафил не се влиае от приема на алкохол. Levitra Ви гарантира потентност и уникални изживявания с любимия човек, напълно безопасно.

Нежелани реакции

Нежеланите ефекти, които се наблюдават при някои мъже, приемали от този продукт, са главоболие, зачервяване на лицето, хрема, болки в гърба и ставите. Според производителите, тези неразположения са редки и временни и трябва да изчезнат до 48 часа. Все пак, ако такива ефекти станат редовни прекратете приема на продукта.

Още за този секс стимулант

Левитра 20 мг едно от най-търсените лекарства за полова мощ в Европа. Тя използва се при еректилна дисфункция, преждевременна еякулация и импотентност. Предпочитан от повечето мъже в Европа секс стимулант без странични ефекти и натоварване на сърцето.

Vardenafil се приема за увеличаване на сексуалната мощ, забавяне на свършването и по-голяма твърдост на члена. Подобрява кръвообращението на пениса, задържа ерекцията по-дълго време и помага за забавено изпразване. По този начин се увеличава чувствителността при допир и удоволствието от сексуалния акт. Когато дойде момент за еякулация, оргазмът ще е много по-силен, количеството семенна течност по-голямо и обилно. Продуктът може да се пие от мъже без хормонални проблеми или еректилна дисфункция работи по същия начин, както най-често и няма особени странични ефекти.

Търсите секс стимулант с мек ефект?

Левитра е един от най-разпространените сексуални стимуланти за мъже през последното десетилетие, тя се наложи със своето бързо и безотказно действие и мек и леко изразен ефект. Той не носи никакви странични ефекти. Левитра е уникален по рода си секс стимулант, съдържащ варденафил. Действието на този стимулант започва едва 10ина минути след прием, като ефективността на този продукт е повече от достатъчна за осъществяване на качествен и хубав полов акт. Това показаха резултати от проучване, публикувани в Journal of Sexual Medicine. Оказва се също така че той действа и при много случаи, в които други стимуланти може да не работят – случаи с диабет, както и болни след радикална простатектомия. А понякога просто силденафилът например не действа при определени мъже и това не е причина да се отказват да опитат.

Намерете кой е Вашият стимулант – виагра, циалис, левитра, аванафил и кой действа най-добре. Медикаментите за здрава и мощна ерекция трябва да постигат подобрение на еректилната функция и възможност за безпроблемна вагинална пенетрация и поддържане на твърдост до края на половия акт. Всичко това трябва да е постигнато при добър профил на безопасност и поносимост т.е. без странични ефекти и дискомфорт. Това може да постигнете гарантирано с левитра!

ЛИСТОВКА

1. Какво представлява Levitra и за какво се използва
2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Levitra
3. Как да приемате Levitra
4. Възможни нежелани реакции
5. Как да съхранявате Levitra
6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация

1. Какво представлява Levitra и за какво се използва

Levitra съдържа варденафил, който принадлежи към група лекарства, наречени фосфодиестераза тип 5 инхибитори. Те се използват за лечение на еректилна дисфункция при възрастни мъже – състояние, което се характеризира със затруднения при получаване или поддържане на ерекция. Поне един от десет мъже изпитва понякога трудност да получи или поддържа ерекция. Причините за това могат да бъдат физически или психологически, или съвкупност от двете. Каквато и да е причината, вследствие на промените в мускулите и кръвоносните съдове няма достатъчно кръв в пениса за получаване и поддържане на ерекция.
Levitra ще действа само, когато сте сексуално стимулирани. Лекарството намалява действието на естествено вещество във Вашия организъм, което отслабва ерекцията. Levitra позволява ерекцията да продължи достатъчно дълго, за да извършите удовлетворителен сексуален акт.

2. Какво трябва да знаете, преди да приемете ЛЕВИТРА

Не приемайте Levitra:

Ако сте алергични към варденафил или към някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка 6). Признаците на алергичната реакция включват обрив, сърбеж, подуване на лицето или устните и затруднения в дишането;
Ако вземате лекарства, съдържащи нитрати, такива като глицерол тринитрат за гръдна жаба (стенокардия) или лекарства, които освобождават азотен оксид, като амил нитрит. Като вземате тези лекарства с Levitra, Вашето кръвно налягане може значително да се повлияе;
Ако вземате ритонавир или индинавир, лекарства използвани за лечение на инфекции с вируса на човешкия имунодефицит (HIV);
Ако сте над 75 години и вземате кетоконазол или итраконазол, противогъбични лекарства;
Ако имате тежък сърдечен или чернодробен проблем;
Ако сте на диализа;
Ако скоро сте имали мозъчен кръвоизлив или сърдечна атака;
Ако имате или сте имали ниско кръвно налягане

Обърнете специално внимание при употреба:

Ако имате сърдечно заболяване. Може да е рисковано за вас, ако правите секс;
Ако страдате от нарушения в сърдечния ритъм (сърдечна аритмия) или вродени сърдечни заболявания, които повлияват Вашата електрокардиограма;
Ако имате физическо състояние, което е засегнало формата на пениса. Това включва състояния наречени ангулация, болест на Пейрони и кавернозна фиброза;
Ако имате заболяване, което причинява ерекция, която не може да отзвучи (приапизъм). Това включва сърповидно-клетъчна анемия, мултиплен миелом и левкемия;
Ако имате стомашни язви (т. нар. стомашни или пептични язви);

Levitra не е предназначена за употреба от деца или юноши под 18-годишна възраст.

Други лекарства и Левитра

Информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако използвате, наскоро сте използвали или е възможно да използвате други лекарства, включително лекарства без рецепта.

Някои лекарства могат да причинят проблеми, специално такива съдържащи нитрати и нитрити.

 

Levitra с храна и напитки

Вие може да вземате Левитра с или без храна – за предпочитане е да не бъде след обилно хранене или прием на храна, богата на мазнини, тъй като това може да забави ефекта на лекарството;
Не пийте сок от грейпфрут, когато приемате Levitra. Той може да повлияе на обичайния ефект на лекарството;
Алкохолните напитки могат допълнително да затруднят получаването на ерекция.
Бременност и кърмене
Levitra не е предназначен за употреба от жени.

Шофиране и работа с машини
Levitra може да причини световъртеж при някои хора и да засегне тяхното зрение. Ако имате световъртеж или промени в зрението след прием на Levitra, не шофирайте и не работете с машини.

3. Как да приемате Левитра

Винаги приемайте това лекарство точно както Ви е казал Вашият лекар. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Препоръчителната доза е 10-20 mg.

Приемете таблетка Levitra 25 до 60 минути преди полов акт. Със сексуално стимулиране може да получите ерекция от 25 минути до от четири до пет часа след приема на Levitra.

Мъжете, които са приели много повече Levitra, могат да получат повече нежелани реакции или да имат силна болка в гърба. Ако сте приели повече Levitra от предписаната доза, уведомете Вашия лекар.

Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на това лекарство, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

4. Възможни нежелани реакции

Както всички лекарства това лекарство може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава. Повечето от тях са леки или умерено изразени.
Някои пациенти имат частично, внезапно, временно или постоянно влошаване или загуба на зрението на едното или двете очи. Спрете приема на Levitra и незабавно се свържете с Вашия лекар.
Съобщава се за внезапно намаляване или загуба на слуха.

Вероятността от наличие на нежелана реакция е описана чрез следните категории:

Главоболие.
Чести: могат да засегнат до 1 на 10 потребители:

Световъртеж;
Зачервяване;
Запушване на носа или хрема;
Стомашно разстройство.
Нечести: могат да засегнат до 1 на 100 потребители:

Оток на кожата и лигавиците, включително оток на лицето, устните или гърлото;
Нарушения на съня;
Изтръпване и нарушена сетивност за допир;
Сънливост;
Промени в зрението, зачервяване на очите, промяна в цветното виждане, болки и дискомфорт в очите, чувствителност към светлина;
Звънтене в ушите, световъртеж;
Ускорен пулс, сърцебиене;
Задух;

Запушен нос;
Киселини, гастрит, коремна болка, диария, повръщане; общо неразположение (гадене), сухота в устата;
Повишени нива на чернодробните ензими в кръвта;
Обрив, зачервяване на кожата;
Болки в гърба и мускулите, повишаване в кръвта на мускулен ензим (креатинфосфокиназа), скованост на мускулите;
Удължена ерекция;
Физическо неразположение.

Ако някоя от нежеланите реакции стане сериозна или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Аптечна Левитра Варденафил / Bayer Levitra Vardenafil 20 мг. – 4 табл.“

Мозъчни стимуланти

Всичко, което трябва да знаем за един от ...

В тази статия се постарахме да отговорим правилно на най-актуалните въпроси, които често се повдигат ...
Други статии и публикации

Канабидиол – хит в хранителната и козметична индустрия

Канабидиол (CBD) или конопено масло е рядък и ценен вид растително масло Неговата хранителната, диетичната и ...
Други статии и публикации

CBD Ползи за организма

CBD Ползи за организма. Канабидиолът (CBD) наскоро беше отразен в медиите и може би дори ...
Други статии и публикации

Лекарство „Арбидол Максимум” вече е официално одобрено

Арбидол е лекарство, което е ефективно срещу COVID – 19 Арбидол Максимум е лекарство , чието ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Полезно ли е кафето

Полезно ли е кафето? За повечето хора, в момента, в който отворят очи, те вече ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Ползи от зеленото кафе

Ползи от зеленото кафе 5 основни ползи за здравето от консумацията на екстракт от зелено кафе Ползи ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Полезно ли е кафето при отслабване

Полезно ли е кафето при отслабване Кафето е най-популярната сутрешна напитка, консумирана по целия свят. Всъщност ...
Сексуални стимуланти

Камагра под формата на гел

Камагра под формата на гел е изключително лесен за прием продукт, с много добра поносимост ...