Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 1500 промо точкиВземи срещу 3000 промо точкиВземи срещу 4200 промо точкиВземи срещу 5400 промо точкиВземи срещу 12000 промо точки
Купи и спечели 25 промо точки!Купи и спечели 50 промо точки!Купи и спечели 70 промо точки!Купи и спечели 90 промо точки!Купи и спечели 200 промо точки!
До 08.12.2019 г. този продукт е поръчан и закупен от 160 доволни клиента и отзивите за него са само положителни
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Ultra Fat Burner (Ефедрин 30 мг. / Кофеин 200 мг. / Аспирин 200 мг.) – 1 блистер х 15 табл.

30.00лв. 24.90лв.

Ultra Fat Burner или още известен като ECA, е най-популярната, доказано работеща и използвана от години формула за бързо и сигурно изгаряне на мазнините. Формулата съдържа комбинация от Ефедрин, Кофеин и Аспирин, които приети заедно изграждат мощна синергия и взаймно повишават ефективността и продължителността на ефекта.

Изчистване
СЕП: Няма Категории: , Етикети: , Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Ultra Fat Burner или още известен като ECA, е най-популярната, доказано работеща и използвана от години формула за бързо и сигурно изгаряне на мазнините. Формулата съдържа комбинация от Ефедрин, Кофеин и Аспирин, които приети заедно изграждат мощна синергия и взаймно повишават ефективността и продължителността на ефекта.

Формулата на Ultra Fat Burner води до повишаване на метаболизма с до 10%, което в комбинация с ниско-калорийна диета води до засилено изгаряне на подкожните мазнини. Ефедринът във формулата на Ultra Fat Burner повишава термогенезата в тялото, което води до повишен метаболизъм и липолиза (изгаряне на подкожните мазнини), подтиска апетита и придава силен приток на енергия и бодрост, докато кофеинът и аспиринът се грижат този ефект да бъде значително по-продължителен и силен.

Ultra Fat Burner не е продукт, чиито ефект се ограничава само до изгарянето на мазнини. Ефедринът, освен мощен стимулатор на метаболизма, притежава и мощен стимулиращ ефект върху нервната система, както и е силен бронходилатор. Тези два ефекта в съчетание, водят до силно повишена енергия и значително повишен аеробен капацитет, повишена издържливост и повишен праг на умора. Това прави Ultra Fat Burner изключително популярен в спортове, като ММА, бокс, лека атлетика и др.

Поради много мощния ефект, който притежава Ultra Fat Burner е важно да се съобразят няколко много важни неща, за да се избегне риска от появата на нежелани странични ефекти.

  • Приемайте повече вода – Ultra Fat Burner притежава силен термогенен и диуретичен ефект, затова е от огромно значение да приемате голямо количество вода, докато приемате продукта. Приемайте поне 3 литра вода, всеки ден, за да се елиминира риска от дехидратация.
  • Елиминирайте всички останали стимуланти – формулата на Ultra Fat Burner съдържа Ефедрин и Кофеин, които са мощни стимулатори на термогенезата и централната нервна система, като във формулата всяка съставка е точно дозирана, така че да се избегне евентуално предозиране при правилно спазване на препоръчаната доза. Допълнителният прием на кафе или други стимулиращи напитки и продукти, може да Ви постави в риск от появата на неприятни, а в някой случай и сериозни странични ефекти, като световъртеж, главоболие, гадене, отпадналост, резки промени в кръвното и др.
  • Не приемайте Ultra Fat Burner ако имате сърдечни проблеми, прекаран инсулт, инфаркт или проблеми с кръвното.
  • Винаги започвайте приема на Ultra Fat Burner от минималната препоръчителна доза, като постепенно я увеличавате.
  • Не приемайте Ultra Fat Burner 4-6 часа преди сън. Ефектът на Ultra Fat Burner може да доведе до проблеми със съня при някой хора.
  • Витамини и минерали – осигурете на организма всички нужни витамини и минерали, като приемате комплексна формула, съдържаща пълен спектър от микро-елементи.

Прием на Ultra Fat Burner :

Дозировката и начинът на прием на Ultra Fat Burner зависят от целите на употребата му и опитът, който имате с подобни продукти. Стандартно, основните схеми за прием на Ultra Fat Burner са :

За изгаряне на мазнини : За хора без опит с подобни продукти, употребата на Ultra Fat Burner трябва да започне от 1 таблетка дневно, сутрин на гладно и да се увеличи в рамките на 7 дни до 3 таблетки дневно, разпределени през 4-5 часа. За хора с опит в употребата на подобни препарати, стартовата доза ще започне от 3 таблетки дневно и може да бъде увеличена до 4-5 таблетки при нужда, отново разпределени в 3 приема през 4-5 часа.

За енергия преди спортно събитие: 2-3 таблетки, 30-40 минути преди това с 250-300 мл вода. Задължително на гладно.

 

Допълнителна информация

Единична бройка или промо пакети:

1 блистер – 15 таблетки, 2 блистера – 30 таблетки, 3 блистера – 45 таблетки, 4 блистера – 60 таблетки, 10 блистера – 150 таблетки

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Ultra Fat Burner (Ефедрин 30 мг. / Кофеин 200 мг. / Аспирин 200 мг.) – 1 блистер х 15 табл.“