Тестостерон на капсули/таблетки

Какво представлява тестостерон на капсули или на таблетки?

Тестостерон на капсули/таблетки е орална форма на хормона тестостерон, която се използва в кратки цикли и е за тези, които не обичат инжекциите. Въпреки, че е измислена тази формула на тестостерона, която се предлага или под формата на меки капсули или на таблетки, имайте предвид че в орална форма тестостеронът няма такъв потенциал и такъв изразен ефект и резултати като инжекционния. Оралния тестостерон на капсули или на таблетки се разделя на два вида.

Какви са видовете тестостерон на капсули/таблетки?

Видовете тестостерон на капсули или на таблетки могат да са категоризират в две категории – меки като действие и хардкор. В меките влиза най-широко разпространените продукти на капсули или таблетки, съдържащи тестостерон ъндеканоат (testosterone undecanoate). Това са продукти като Вириген (Virigen), Testo Heal и т.н. Ъндеканоат е мек, с бързо действие, не ароматизира, а дозировката му трябва да е висока, за да го усетите. Дневна доза от 80-160 мг. е напълно нормална, като циклите могат да продължат до 40-50 дни. Основно и най-вече се ползва в цикли за изчистване на мазнините или в скоростно силовите спортове при подготовка.

Хардкор тестостерон на капсули/таблетки – това е метилтестостеронът и неговите производни продукти. Като цяло морално остаряла форма на тестостерона и вече често отричана, поради много голямата възможност от странични ефекти. Въпреки това любим на редица културисти и професионални спортисти. Когато се използва с разум този тестостерон има невероятно силен потенциал. Той е силно андрогенен и напомня анаполона като действие, покачва ударно и масата и силата. Не препоръчваме цикли с него, по-дълги от 4-5 седмици, тъй като става прекалено токсичен.

Само при нас ще намерите проверени и доказани фармацевтични варианти на тестостерон на капсули/таблетки, които сме тествали и са доказано работещи!

Показване на 5 резултата